Despre

Gânditor critic, analist de falsuri
instructor

 

Noutate

Program pentru echipe bazat pe situatii adevarate.
Unic si 100% autentic.

 

Activitate

20 de ani de experienta in jurnalism, management si antreprenoriat.

 

Misiune

Orice fac – proiecte noi, educatie, voluntariat – sa fie intr-o directie care ii arata naturii respectul cuvenit. Sa dau totul pentru viitoarea generatie de formatori de opinie.

 

Ateliere

Gandire critica si alfabetizare media (www.larisaghitulescu.ro/ateliere)
Misiune: cat mai multi oameni cu mintea antrenata impotriva facaturilor de orice fel.

busola

Strategii

carabiniera

Echipe

frontala

Educație media

nod2

Creativitate

coltari

Expediții

piolet

Gândire critică

Bine ai venit pe pagina mea.

Te invit să explorezi cine sunt, ce fac și cum putem lucra.

Gândire critică. Minte creativă.  Background în jurnalism.

CRITIC DE MEDIA ȘI ANALIST DE FALSURI: Urmăresc mecanismele de influență de la intersecția gloanțelor. Documentez situațiile de comunicare de interes public – agende, strategii, tactici, conținut, canale, influenceri, receptare, comportamente, efecte – , iar rezultatele cercetării le integrez în munca de zi cu zi.  Am început în 2000, cu o cercetare de tip antropologic în domeniul receptării mass-media.

EDUCAȚIE: Am creat o serie de ateliere de gândire critică și alfabetizare media pentru următoarea generație de formatori de opinie – jurnaliști, comunicatori – și nu numai. Aceste ateliere sunt utile oricui vrea să învețe cum să se protejeze într-o lume invadată de fake news și făcături. Detalii, aici.

ECHIPE: Am gândit un program pentru echipe inspirat din situații adevărate. Primele studii de caz vin din cei mai înalți și periculoși munți ai lumii. Detalii, aici.

20 DE ANI DE MUNCĂ: Șapte redacții (divertisment, știri, presa de afaceri); o companie cu capital românesc; o multinațională; o instituție media publică; o fundație; o facultate; un Guvern și șapte ani pe cont propriu.

DE UNDE VIN IDEILE: Din munții sălbatici. Sunt o sursă de inspirație și învățare continuă despre: explorare, echipe, crize, decizii personale, etică și priorități.

MISIUNE:

  • Orice fac – proiecte noi, educație, voluntariat – să fie într-o direcție care îi arată naturii respectul cuvenit.
  • Să dau totul pentru viitoarea generație de formatori de opinie.

Salut. Periodic trimit pe e-mail analize, interviuri și opinii (conținut propriu, original). Domeniile pe care le urmăresc sunt mass-media, advertising, afaceri, marketing sportiv, expediții, leadership și educație. Dacă vrei să urmărești ce scriu, te invit să te abonezi aici.

 

carabinieraComunicare de leadership

Un lider bun este un bun comunicator. Într-o lume controlată de giganții de tehnologie, leadership-ul a devenit o provocare. Bugetele mari te pun la adăpost? Contactează-mă pentru studii de caz.

nod2Creativitate

Există zeci de tactici și instrumente pentru a ajunge la consumatori, dar care își fac treaba cu adevărat? Contactează-mă pentru analize de campanii.

pioletManagementul Crizei

Să gestionezi criza într-o organizație cu multe ramificații poate fi extrem de dificil. Ce faci când lovește o criză? Contactează-mă pentru situații practice din care am învățat.

frontalaInspirație pentru echipe

Am gândit un program pentru echipe inspirat din întâmplări adevărate, petrecute în cei mai înalți și periculoși munți din lume.

Scriu

pentru următoarea generație de jurnaliști și comunicatori.

***

Aici public, ocazional, ce gândesc despre: mass-media, advertising, tehnologie; marketing sportiv; educație; leadership; expediții.

Esență tare în fiole mici. Abonează-te prin formularul de contact.

***
În această secțiune anunț și ce mai pregătesc sau lansez.

***

Explorează în continuare

Vezi mai mult

Îți place ce vezi?

Contactează-mă

© 2018 Larisa Ghitulescu.