(RO) Anunț: Esență tare în fiole regulate

Două-trei vorbe pentru cei care nu vă aflați în baza mea de date / nu ați primit newsletter-ul trimis la începutul lunii februarie:

  • Am început să scriu din nou, de câteva luni. Când și când, despre subiectele care îmi atrag atenția și unde consider că mă pricep suficient încât să aduc plusvaloare față de ce găsiți pe net: media și comunicaremarketing sportivleadership. Sunt domenii pe care le-am acoperit începând cu 2001, când am început să lucrez ca jurnalist de afaceri, ici și colo. Din 2012 urmăresc ce se întâmplă și în alpinism.

Limba principală este engleza, din motive de: (unii) interlocutori nevorbitori de limbă română; parteneri pe diverse proiecte din afara României, dar și de poziționare.

  • M-am hotărât să scriu și în limba română după ce câțiva studenți la Jurnalism m-au convins s-o fac.
  • E o muncă pe care, pentru moment, o finanțez singură: deplasări interne și externe, documentare, instrumente și resurse de lucru, redactare, proofreading etc. Acesta fiind al doilea motiv pentru care scriu rar. Primul motiv fiind că … așa mi-e stilul. Cine mă cunoaște, de 20 de ani în lumea asta mică a presei, știe. N-am alergat să fiu prima undeva; am preferat să scriu ultima pe un subiect, dar cât mai bine (documentat din toate pozițiile).

În primul newsletter am făcut push textelor deja publicate:

1. O analiză a unei campanii cu și despre copii, care a pornit strâmb și a stârnit imediat controverse;

2. Un derapaj de la etică și fairplay din partea unor branduri cu leadership (McCann Erickson și Rom);

(Nu c-ar fi primul sau singurul în industria de publicitate, dar așa a fost timing-ul)

3. Un interviu (partea întâi) cu Krzysztof Wielicki, pionier al ascensiunilor de iarnă în Himalaya și liderul expediției poloneze pe K2 în condiții extreme de iarnă, acum în plină desfășurare. Wielicki, 67 de ani, este singurul din generația de aur a Poloniei încă în viață.

Interviul a avut loc în Katowice, la jumătatea lunii decembrie (probabil ultimul înainte ca echipa să plece spre Pakistan). Lucrez partea a doua, îl public zilele acestea.

Pentru esență tare în fiole regulate, aici e linkul de abonare.

Hugs,
Larisa

All rights reserved Salient.