Despre

Analist cu gandire critica,
antreprenor in comunicare creativa,
instructor

 

Noutate

Program pentru echipe bazat pe situatii adevarate.
Unic si 100% autentic.

 

Activitate

20 de ani de experienta in jurnalism, management si antreprenoriat.

 

Misiune

Orice fac – proiecte noi, educatie, voluntariat si consultanta – sa fie intr-o directie care ii arata naturii respectul cuvenit.
Sa dau totul pentru educarea viitoarei generatii de formatori de opinie.

 

Ateliere

Gandire critica si alfabetizare media (www.larisaghitulescu.ro/ateliere)
Misiune: cat mai multi oameni cu mintea antrenata impotriva facaturilor care zilnic ne ataca creierele.

busola

Strategii

carabiniera

Echipe

frontala

Ateliere de gândire critică și educație media

nod2

Creativitate

coltari

Storytelling

piolet

Managementul crizei

Construiesc proiecte pentru echipe; în educație; jurnalism și storytelling de expediții.

Instructor și mentor pentru viitorii formatori de opinie – jurnaliști, comunicatori.

Minte creativă. Gândire critică. Background în jurnalism.

ECHIPE: Am gândit un program pentru echipe inspirat din situații adevărate. Primele studii de caz vin din cei mai înalți și periculoși munți ai lumii. Detalii, aici.

EDUCAȚIE: Am creat o serie de ateliere de gândire critică și alfabetizare media pentru următoarea generație de formatori de opinie – jurnaliști, comunicatori – și nu numai. Aceste ateliere sunt utile oricui vrea să învețe cum să se protejeze într-o lume invadată de făcături. Detalii, aici.

ANALIST. PARTENER: Lucrez cu indivizi, antreprenori și organizații pe proiecte punctuale (comunicare, echipe, HR, storytelling).

20 DE ANI DE MUNCĂ: șapte redacții (divertisment, știri, presa de afaceri); o companie cu capital românesc; o multinațională; o instituție media publică; o fundație; o facultate; un Guvern și cinci ani pe cont propriu.

DE UNDE VIN IDEILE: Din munții sălbatici. Sunt o sursă de inspirație și învățare continuă despre: explorare, echipe, crize, decizii personale, etică și priorități.

MISIUNE:

  • Orice fac – proiecte noi, educație, voluntariat și consultanță – să fie într-o direcție care îi arată naturii respectul cuvenit.
  • Să dau totul pentru educarea viitoarei generații de formatori de opinie.

Salut. Periodic trimit un newsletter cu analize, interviuri și opinii (conținut propriu, original), recomandări și anunțuri. Domeniile pe care le urmăresc sunt mass-media, advertising, afaceri, marketing sportiv, expediții, leadership și educație. Dacă vrei să urmărești ce scriu, te invit să te abonezi aici.
Din 2019, accesul la unele articole publicate pe site va fi limitat.

carabinieraComunicare de leadership

Un lider bun este un bun comunicator. Într-o lume conectată la Internet, comunicarea de leadership este o provocare. Bugetele mari te pun la adăpost? Contactează-mă pentru situații care unesc ce ne-a învățat teoria cu ce ne demonstrează practica.

nod2Creativitate

Există zeci de instrumente pentru a ajunge la consumatori, dar își fac treaba cu adevărat? Scrie-mi pentru studii de caz.

pioletManagementul Crizei

Să gestionezi criza într-o organizație cu multe ramificații poate fi extrem de dificil. Comunicarea este esențială. Care sunt instrumentele de bază când apare criza? Contactează-mă pentru white-papers și prezentări.

frontalaInspirație pentru echipe

Am gândit un program pentru echipe inspirat din întâmplări adevărate. Pot fi sursă de inspirație pentru creșterea nivelului de colaborare în cadrul echipei și între departamente. Primele trei studii de caz au la bază situații petrecute în cei mai înalți și periculoși munți din lume.

Explorează în continuare

Vezi mai mult

Îți place ce vezi?

Contactează-mă

© 2018 Larisa Ghitulescu.